Tenxherja perfekte per gatime te shijshme dhe te shendetshme.

Marka : Hoffbackerman.

Materiali veshje guri eshte mjaft cilesor pasi i reziston temperaturave te larta dhe gervishtjeve.

Gatimi ne kete tenxhere nuk ngjitet por ne te njejten kohe ruan vlerat ushqimore.

Dorezat e saj ergonomike jane disenjuar ne menyre te tille qe nuk percojne nxehtesine duke e bere mjaft praktike ne perdorim.

Kapaku prej qelqi transparent lejon te kontrolloni procesin e gatimit,gjithashtu nepermjet valvules mundesohet dalja e avujve.

Teper praktik ne perdorim dhe pastrohet me lehtesi.

Diametri i tenxheres : 20CM

Write a review

Please login or register to review