MICROWAVES

Sort By:
Show:
-14%
MIKROVALE BOSCH FFL020MS2 800W 20L
MIKROVALE BOSCH FFL020MS2 800W 20L..
20,900Lek 17,990Lek
-28%
MIKROVALE BOSCH FFL020MW0 800W 20L
MIKROVALE BOSCH FFL020MW0 800W 20L..
20,900Lek 14,990Lek
Tani mund te kurseni kohe ne kuzhinen tuaj duke perdorur mikrovalen Ocean.Mundeson shkrirje te shp..
12,900Lek
-47%
MIKROVALE OCEAN MWG 721 S
MIKROVALE OCEAN MWG 721 S..
14,990Lek 7,990Lek
-37%
MIKROVALE OCEAN MWG 820 DE B
Mikrovale e markes Ocean Dizajn elegant, praktike dhe e thjeshte ne perdorim. Vendos mirkova..
14,990Lek 9,490Lek
-26%
MIKROVALE SAMSUNG  MS23F301TAK/OL
MIKROVALE SAMSUNG MS23F301TAK/OL..
18,990Lek 13,990Lek
-10%
MIKROVALE SAMSUNG MG23F301TAK/OL
MIKROVALE SAMSUNG MG23F301TAK/OL..
20,990Lek 18,990Lek
-10%
MIKROVALE SAMSUNG MG23F301TAS/OL
MIKROVALE SAMSUNG MG23F301TAS/OL..
20,990Lek 18,990Lek
-27%
MIKROVALE SAMSUNG MS23F301TAS/OL
MIKROVALE SAMSUNG MS23F301TAS/OL..
18,990Lek 13,900Lek
Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)