Sort By:
Show:
Shrydhese agrumesh e markes DCG.Per lengje te fresketa portokalli, limoni dhe agrumesh te tjera.Rrot..
2,290Lek
-21%
SHTRYDHESE AGRUMESH BOSCH MCP3000 (25W)
Shtrydhese agrumesh e markes Bosch.Pergatisni lengun e shijshem  te portokallit ne vetem pak mi..
4,290Lek 3,390Lek
-19%
SHTRYDHESE AGRUMESH BRAUN MPZ9 (20W)
SHTRYDHESE AGRUMESH BRAUN MPZ9 (20W)..
3,590Lek 2,890Lek
-48%
SHTRYDHESE AGRUMESH DCG ZP3365
SHTRYDHESE AGRUMESH DCG ZP3365..
2,490Lek 1,290Lek
-27%
SHTRYDHESE AGRUMESH DCG ZP3375 (300W)
SHTRYDHESE AGRUMESH DCG ZP3375 (300W)..
6,290Lek 4,590Lek
-20%
SHTRYDHESE AGRUMESH FERRARI G2003300 (40W)
SHTRYDHESE AGRUMESH FERRARI G2003300 (40W)..
2,490Lek 1,990Lek
-22%
SHTRYDHESE AGRUMESH FERRARI G20074 (85W)
SHTRYDHESE FERRARI G20074 ,G2007400..
4,490Lek 3,490Lek
-30%
SHTRYDHESE AGRUMESH OCEAN OCJM100
SHTRYDHESE AGRUMESH OCEAN OCJM100..
4,990Lek 3,490Lek
-33%
SHTRYDHESE AGRUMESH SENCOR SCJ 1051GR (40W)
Shtrydhese agrumesh e markes SencorE pershtatshme per pergatitjen e lengut te fresket te agrumeve.Me..
2,390Lek 1,590Lek
-26%
SHTRYDHESE AGRUMESH SMEG CJF01BLEU (70W)
SHTRYDHESE.SMEG.CJF01BLEU.AGRUME..
18,990Lek 13,990Lek
-26%
SHTRYDHESE AGRUMESH SMEG CJF01CREU (70W)
SHTRYDHESE SMEG CJF01CREU AGRUME (70W0..
18,990Lek 13,990Lek
-26%
SHTRYDHESE AGRUMESH SMEG CJF01PBEU (70W)
SHTRYDHESE SMEG CJF01PBEU AGRUME..
18,990Lek 13,990Lek
-26%
SHTRYDHESE AGRUMESH SMEG CJF01RDEU (70W)
SHTRYDHESE SMEG CJF01RDEU AGRUME..
18,990Lek 13,990Lek
-18%
SHTRYDHESE BOSCH MES25A0 (700W) (C1-C2)
Shtrydhese frutash e markes Bosch.Tani nuk keni me nevoje te prisni frutat tuaja para se t'i shtrydh..
16,990Lek 13,990Lek
-18%
SHTRYDHESE BOSCH MES25C0 (700W)
Shtrydhese frutash e markes Bosch.Tani nuk keni me nevoje te prisni frutat tuaja para se t'i shtrydh..
16,990Lek 13,990Lek
-18%
SHTRYDHESE BOSCH MES25G0 (700W)
Shtrydhese frutash e markes Bosch.Tani nuk keni me nevoje te prisni frutat tuaja para se t'i shtrydh..
16,990Lek 13,990Lek
Tani nuk keni me nevoje te prisni frutat tuaja para se t'i shtrydhni sepse shtrydhesja Bosch ju mund..
18,990Lek
-29%
SHTRYDHESE BOSCH MES4000 (1000W)
SHTRYDHESE.BOSCH MES4000 ,1000W..
30,900Lek 21,990Lek
-20%
SHTRYDHESE BOSCH MESM731M SLOW JUICER (150W)
SHTRYDHESE BOSCH MESM731M SLOW JUICER (150W)..
29,990Lek 23,990Lek
Shtrydhese e markes Delux modeli MY-616Me fuqi 1000W dhe dy nivele shpejtesie.Shtrydhesja ka nje ene..
7,990Lek
-21%
SHTRYDHESE ELECTROLUX ESF2000 (800W)
SHTRYDHESE ELECTROLUX ESF2000 (800W)..
13,990Lek 10,990Lek
-24%
SHTRYDHESE FERRARI G2006400 (400W)
SHTRYDHESE FERRARI G2006400..
6,990Lek 5,290Lek
SHTRYDHESE KENWOOD JUICE EXTRACTOR KW208..
11,990Lek
Shtrydhese frutash e markes OceanLëng i shijshem nga frutat e fresketa te fruatve ne cdo moment.Gjer..
9,990Lek
-25%
SHTRYDHESE OQEAN OCSJ550 SLOW JUICER (120W)
SHTRYDHESE OQEAN OCSJ550 SLOW JUICER (120W)..
11,990Lek 8,990Lek
-14%
SHTRYDHESE PHILIPS HR1836/00 (500W)
SHTRYDHESE.PHILIPS HR183600 ,550W..
13,290Lek 11,490Lek
-20%
SHTRYDHESE PHILIPS HR1922/20 (1200W)
SHTRYDHESE PHILIPS HR1922/20..
32,290Lek 25,990Lek
-35%
SHTRYDHESE SENCOR SJE 1055SS (800W)
SHTRYDHESE SENCOR SJE 1055SS 800 W..
8,490Lek 5,490Lek
-35%
SHTRYDHESE SENCOR SJE 5050SS (800W)
SHTRYDHESE SENCOR SJE 5050SS..
16,990Lek 10,990Lek
-38%
SHTRYDHESE SENCOR SSJ 4070SL (400W)
SHTRYDHESE SENCOR SSJ 4070SL..
15,990Lek 9,900Lek
Showing 1 to 40 of 45 (2 Pages)