Sort By:
Show:
-67%
IBRIK ELEKTRIK ACQUA AC-2555 2 L
IBRIK ELEKTRIK ACQUA AC-2555 2 L ..
2,590Lek 849Lek
-33%
IBRIK ELEKTRIK BOSCH TWK7607 1.7L (2200W)
IBRIK ELEKTRIK BOSCH TWK7607 1.7L (2200W)..
5,990Lek 3,990Lek
IBRIK ELEKTRIK DELUX GMA-110Per cajra dhe uje te nxehte ne cdo kohe.Ka një rendiment mjaft te larte ..
2,190Lek
-33%
IBRIK ELEKTRIK FERRARI G10086  1.7L (2200W)
IBRIK ELEKTRIK FERRARI G10086 1.7L (2200W)..
2,990Lek 1,990Lek
IBRIK ELEKTRIK PHILIPS HD9351/91 1.7L (2200W)..
7,790Lek
-52%
IBRIK ELEKTRIK SENCOR SWK 1031SS  2200W
IBRIK ELEKTRIK SENCOR SWK 1031SS 2200W..
3,490Lek 1,690Lek
-50%
IBRIK ELEKTRIK SENCOR SWK 1785BK  2200W
IBRIK ELEKTRIK SENCOR SWK 1785BK 2200W..
3,190Lek 1,590Lek
-50%
IBRIK ELEKTRIK SENCOR SWK 1815VT  2000W
IBRIK ELEKTRIK SENCOR SWK 1815VT 2000W..
2,990Lek 1,490Lek
Showing 1 to 16 of 16 (1 Pages)