Sort By:
Show:
-22%
BERESE BUKE TEFAL PF250135
BERESE BUKE TEFAL PF250135..
22,990Lek 17,990Lek
-30%
BLENDER  BOSCH MMB21P0R (500W)
Jeni ne diete ? Me blenderin Bosch do ta keni me te lehte.Thika te mprehta per rezultate te shkelqye..
9,990Lek 6,990Lek
-58%
BLENDER  OCEAN OCB 60 G (550W) I ZI
Per pergatitjen e kokteileve dhe pijeve  tuaja te preferuara beni tuajin Blenderin Ocean 2 ne 1..
5,990Lek 2,490Lek
-27%
BLENDER BOSCH MMBV622M 1000 W
BLENDER BOSCH MMBV622M 1000 W..
36,990Lek 26,990Lek
-56%
BLENDER ELECTROLUX E4TB-6ST
BLENDER ELECTROLUX E4TB-6ST..
12,490Lek 5,490Lek
-50%
BLENDER MOULINEX LM355A10
BLENDER MOULINEX LM355A10..
7,990Lek 3,990Lek
-47%
BLENDER PHILIPS HR2041/00 450W
BLENDER PHILIPS HR2041/00 450W..
5,590Lek 2,990Lek
-38%
BLENDER PHILIPS HR2041/15 450W
BLENDER PHILIPS HR2041/15 450W..
5,590Lek 3,490Lek
-38%
BLENDER PHILIPS HR2041/17
BLENDER PHILIPS HR2041/17..
5,590Lek 3,490Lek
-39%
BLENDER PHILIPS HR2105/00
BLENDER PHILIPS HR2105/00..
8,190Lek 4,990Lek
-31%
BLENDER PHILIPS HR2191/01
BLENDER PHILIPS HR2191/01..
7,990Lek 5,490Lek
-38%
BLENDER SENCOR SBL 7178BK
BLENDER SENCOR SBL 7178BK..
7,990Lek 4,990Lek
-57%
BLENDER SPORTIV ELECTROLUX ESB2630
BLENDER SPORTIV ELECTROLUX ESB2630..
6,990Lek 2,990Lek
-40%
BLENDER SPORTIV SENCOR SBL 2114RD
BLENDER SPORTIV SENCOR SBL 2114RD..
4,490Lek 2,690Lek
-40%
BLENDER SPORTIV SENCOR SBL 2210WH 500W
BLENDER SPORTIV SENCOR SBL 2210WH 500W..
4,490Lek 2,690Lek
-36%
BLENDER TEFAL BL2C0130
BLENDER TEFAL BL2C0130..
6,990Lek 4,490Lek
-29%
BLENDER TEFAL BL420838 ,600W
Blenderi  Tefla BlendForce 2 , ofron rezultate perfekte gjate cdo perdorimi.Eshtë i pajisur me ..
8,390Lek 5,990Lek
-29%
DISPENSER UJI OCEAN OCWD1031 (WHITE&BLACK)
DISPENSER UJI OCEAN OCWD1031 (WHITE&BLACK)..
27,990Lek 19,990Lek
-36%
GRIRES DORE ME ZHYTJE BOSCH MSM2410K 400W
GRIRES DORE ME ZHYTJE BOSCH MSM2410K 400W..
4,990Lek 3,190Lek
-45%
GRIRES DORE ME ZHYTJE PHILIPS HR2531/00
GRIRES DORE ME ZHYTJE PHILIPS HR2531/00..
4,490Lek 2,490Lek
-43%
GRIRES DORE ME ZHYTJE SENCOR SHB 4110WH 400W
GRIRES DORE ME ZHYTJE SENCOR SHB 4110WH 400W..
3,490Lek 1,990Lek
-33%
GRIRES DORE ME ZHYTJE SENCOR SHB 4358WH-EUE3
GRIRES DORE ME ZHYTJE SENCOR SHB 4358WH-EUE3..
4,490Lek 2,990Lek
-35%
GRIRESE BOSCH MMR15A1 (550W)
GRIRESE BOSCH MMR15A1 (550W)..
8,490Lek 5,490Lek
-34%
GRIRESE DCG MZ1225 (200W)
GRIRESE DCG MZ1225 (200W)..
3,490Lek 2,290Lek
-60%
GRIRESE DELUX KL-136B
GRIRESE DELUX KL-136BGrirese e marke DeLux eshte zgjedhja ideale per perdorim te perditshe..
4,990Lek 1,990Lek
-31%
GRIRESE FERRARI G20081 (500W)
Grirese Ferrari G20081 , është më shumë se një grirese e thjeshtë  falë 3 ndarjeve të teheve pr..
5,790Lek 3,990Lek
-60%
GRIRESE OCEAN OCMC4005M
GRIRESE OCEAN OCMC4005M..
3,990Lek 1,590Lek
-50%
GRIRESE SENCOR SCB 5100WH-EUE3 (800W)
GRIRESE SENCOR SCB 5100WH-EUE3 (800W)..
5,990Lek 2,990Lek
-43%
GRIRESE TEFAL MB450B38
GRIRESE TEFAL MB450B38..
6,990Lek 3,990Lek
-67%
IBRIK ELEKTRIK ACQUA AC-2555 2 L
IBRIK ELEKTRIK ACQUA AC-2555 2 L ..
2,590Lek 849Lek
IBRIK ELEKTRIK DELUX GMA-110Per cajra dhe uje te nxehte ne cdo kohe.Ka një rendiment mjaft te larte ..
2,190Lek
IBRIK ELEKTRIK PHILIPS HD9351/91 1.7L (2200W)..
7,790Lek
-52%
IBRIK ELEKTRIK SENCOR SWK 1031SS  2200W
IBRIK ELEKTRIK SENCOR SWK 1031SS 2200W..
3,490Lek 1,690Lek
-50%
IBRIK ELEKTRIK SENCOR SWK 1785BK  2200W
IBRIK ELEKTRIK SENCOR SWK 1785BK 2200W..
3,190Lek 1,590Lek
-50%
IBRIK ELEKTRIK SENCOR SWK 1815VT  2000W
IBRIK ELEKTRIK SENCOR SWK 1815VT 2000W..
2,990Lek 1,490Lek
-38%
KIT GRIRES/PERZIERES BOSCH MSM14200 400W
KIT GRIRES/PERZIERES BOSCH MSM14200 400W..
5,990Lek 3,690Lek
5,590Lek 3,490Lek
8,190Lek 4,990Lek
7,990Lek 5,490Lek
7,990Lek 4,990Lek
Showing 1 to 40 of 109 (3 Pages)