Shop by category

media
12.05.2020

Samsung Galaxy Z Flip tashmë një hit, rekord shitjesh të gjitha njësitë

Samsung Galaxy Z Flip, telefoni i parë në botë me ekran që paloset prej xhami, është shndërruar tashmë në një hit.

Read More
12.05.2020
Samsung Galaxy Z Flip tashmë një hit, rekord shitjesh të gjitha njësitë
Popular Posts
12.05.2020
Microsoft tregon kur do t’i prezantojë disa video-lojëra të reja për Xbox Series X
12.05.2020
Samsung Galaxy Z Flip tashmë një hit, rekord shitjesh të gjitha njësitë
12.05.2020
Apple prezanton iPhone 11, Pro dhe Max, gjithçka duhet të dini