Shop by category

Me PlayStation 5 loja nuk ka kufi

media

Përjetoni një eksperiencë të pa provuar më parë me një SSD me shpejtësi ultra të lartë, e pajisur me shkaktues adaptiv, 3D Audio, dhe një brez të ri të lojërave të jashtëzakonshme të PlayStation për reagime befasuese nga ana juaj. Shfrytëzoni fuqinë e një CPU, GPU dhe SSD duke u integruar me rregullat e asaj që rishkruan dhe mund të bëjë një tastierë PlayStation me shpejtësi rrufe. Mrekullohuni me lojërat mahnitëse nga grafika e jashtëzakonshme e PS5 dhe përjetoni veçori të reja, të cilat ju zhysin në një botë pa frymë.

Ejani dhe zbuloni një përvojë më të thellë të lojërave nga PS5, me një teknologji të lartë 3D Audio.


Comments: 0
No comments
Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*

Popular Posts
16.06.2020
75" Televizor The Frame Smart 4K 2020
16.06.2020
Me PlayStation 5 loja nuk ka kufi
12.05.2020
Microsoft tregon kur do t’i prezantojë disa video-lojëra të reja për Xbox Series X