Shop by category

media
Krijuesi i softuerëve Microsoft, ka bërë të ditur se me shatë maj, do të zhvillojë një konferencë përmjet internetit, ku do të bëjë disa prezantime, me fokus në video-lojëra. Video-lojërat e reja do të jenë për Xbox Series të ri, ndërsa nuk janë dhënë detaje shtesë, pasi që është thënë se do të njoftohen në një datë tjetër.

“Shikoni video-lojërat e reja, që ne i kemi zhvilluar me bashkëpunëtort tanë”, thuhet shkurt në njoftimin në Twitter, ku bëhet e ditur vetëm data e saktë.

Prezantimi i prinë lansimit të video-lojërave, që pritet të ndodhë në qershor, kur edhe lansohet E3 e re. Ky aktivitet i Microsoft, vjen menjëherë pasi Ubisoft njoftoi për lansimin e Assasin’s Creed Valhalla. Së bashku me Viking, kjo lojë do të vijë në kohën e festave të fundvitit në Xbox Series X dhe PS5.
Comments: 0
No comments
Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*

Popular Posts
16.06.2020
75" Televizor The Frame Smart 4K 2020
16.06.2020
Me PlayStation 5 loja nuk ka kufi
12.05.2020
Microsoft tregon kur do t’i prezantojë disa video-lojëra të reja për Xbox Series X