Shop by category

Samsung Galaxy Z Flip tashmë një hit, rekord shitjesh të gjitha njësitë

media

Gjiganti Korean i elektronikës deklaroi se telefoni është shitur menjëherë dhe së shpejti do të ofrohet pjesa tjetër ditën e Premte.

Samsung prezanto Galaxy Z Flip javën e kaluar dhe filloi shitjet të Premten për 1,380 dollarë në një numër të kufizuar.
Telefoni, i dyti me ekran që paloset i Samsung, ka një dizajn palosjeje në formë guacke ekrani i të cili është 6.7-inç i hapur.


Pajisja e re i bashkohet koleksionit në rritje të këtyre pajisjeve si Galaxy Fold, Motorola Razr, Huawei Mate X dhe Royole FlexPai.

Përdorimi i xhamit në Flip është një tjetër lajm i mirë për industrinë sepse nuk gërvishtet aq lehtë sa plastika dhe është më rezistentë. Sakaq telefonit i jep një ndjesi premium.

Matur diagonalisht, madhësia e ekranit është 6,7" në drejtkëndësh të plotë dhe 6,5" duke marrë parasysh këndet e rrumbullakëta. Zona reale e shikueshme është më e vogël për shkak të këndeve të rrumbullakosura dhe vrimës së kamerës.

Aplikacione të caktuara mund të mos mbështesin regjimin Flex.

Aplikacione të caktuara mund të mos mbështesin Multi Active Window.

Përllogaritur kundrejt profilit të përdorimit të një përdoruesi mesatar/tipik me pajisje plotësisht të karikuar. Vlerësuar në mënyrë të pavarur nga Strategy Analytics mes 10.12.2019 dhe 17.12.2019 në SHBA dhe MB me versionet para publikimit të SM-F770. Jetëgjatësia aktuale e baterisë varion sipas mjedisit të rrjetit, veçorive dhe aplikacioneve të përdorura, shpeshtësisë së telefonatave dhe mesazheve, numrit të karikimeve, dhe shumë faktorëve të tjerë.

Vlera tipike e testuar në kushte laboratorike të palëve të treta. Vlera tipike është vlera mesatare e përllogaritur duke marrë parasysh devijimin e kapacitetit të baterisë mes kampioneve të baterive të testuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti nominal (minimal) është 3200 mAh. Jetëgjatësia aktuale e baterisë mund të variojë në varësi të mjedisit të rrjetit, mënyrave të përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

E kufizuar për Samsung ose smartfonë të tjerë të markës me karikim me valë WPC Qi, si p.sh. Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, Z Flip, Note10, Note10+, S10e, S10, S10+, Fold, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5 dhe pajisje që vishen si p.sh. Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch, dhe Galaxy Buds. Nëse energjia e baterisë është më e ulët se 30%, Wireless PowerShare mund të mos funksionojë. Mund të mos funksionojë me disa aksesorë, kapakë ose pajisje të tjera të markës ose disa pajisje Samsung që vishen. Mund të ndikojë në marrjen e telefonatave ose shërbimeve të të dhënave, në varësi të mjedisit të rrjetit tuaj.

Hapësira ruajtëse reale mund të variojë sipas softuerit të parainstaluar.

Disponueshmëria e shërbimit mund të variojë nga shteti në shtet; Bixby dallon gjuhë të caktuara dhe disa dialekte; disponueshmëria e shërbimit, veçoritë e Bixby dhe ofruesit e përmbajtjes mund të variojnë sipas shtetit ose gjuhës; kërkohet internet në celular/Wi-Fi që veçoritë e Bixby të funksionojnë plotësisht.

Disponueshmëria e shërbimit mund të variojë nga shteti në shtet ose sipas pajisjes; ndërfaqja e përdoruesit mund të ndryshojë dhe të jetë e ndryshme sipas pajisjes; disponueshmëria e veçorive të Bixby Vision dhe ofruesve të përmbajtjes mund të variojë nga shteti në shtet; të gjitha informacionet, përmbajtjet, imazhet ose rezultatet e provave këtu jepen nga palë të treta dhe këto përmbajtje mund të mos jenë të sakta ose mund të mos reflektojnë informacionin më të përditësuar.

Dallimi i fytyrës është i disponueshëm vetëm kur është i shpalosur dhe me kamerën e përparme.

Shpejtësia reale mund të variojë sipas vendit, operatorit dhe mjedisit të përdorimit.

Komponentët aktualë, duke përfshirë kapakun, mund të mos disponohen në varësi të modelit që blini ose vendit apo rajonit ku jetoni. Ngjyra e paketës dhe e kapakut mund të variojnë sipas ngjyrës së pajisjes.

Aksesorët shiten veç. Disponueshmëria e modelit dhe ngjyrës mund të variojë sipas vendit ose operatorit celular.

 

Comments: 0
No comments
Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*

Popular Posts
16.06.2020
75" Televizor The Frame Smart 4K 2020
16.06.2020
Me PlayStation 5 loja nuk ka kufi
12.05.2020
Microsoft tregon kur do t’i prezantojë disa video-lojëra të reja për Xbox Series X