IBRIK ELEKTRIK DELUX GMA-110

Per cajra dhe uje te nxehte ne cdo kohe.

Ka një rendiment mjaft te larte duke e ngrohur ujin ne temperatura mjaft te larta per nje kohe mjaft te shkurter.

Kapacitet : 1.8 L

Fuqi e larte 1800W

Me funksion rrotullimi 360 grade.

Fikje automatike ne momentin qe arrin nxehtesine maksimale.

Drite treguese qe tregon se pajisja eshte ndezur. Celes ON/OFF te doreza per fikjen dhe ndezjen e produktit.

Shume i thjeshte per t'u pastruar dhe per t'u perdorur

Technical
MATERIALI/NGJYRA INOKS
MARKA DELUX
MODELI GMA-110
FUQIA 1800 W
GARANCIA 12 MUAJ
KAPACITETI 1.8 L

Write a review

Please login or register to review