GRIRESE DELUX KL-136B

Grirese e marke DeLux eshte zgjedhja ideale per perdorim te perditshem ne kuzhinen tuaj.

Kontenitori i qelqit me material rezistent dhe me kapacitet te madh 1L ju lejon te perzieni perberes te ndryshem ushqimor ne sasi te medha.

Perzierje optimale e te gjithe perberesve tuaj fale 4 thikave te inoksit me prerje te dyanshme.

Fuqi e larte 400 W ndihmon qe grirja e frutave, perimeve, mishit, frutave te thata, pergatitja e sallatave, apo edhe purese per te vegjlit tuaj te jete edhe me e shpejte.

Perdorim i thjeshte dhe praktik, pasi keni vendosur thikat brenda kontenitorit te qelqit, keni shtuar perberesit qe do te grini, vendosni me pas edhe pjesen e siperme te produktit dhe rrotullojeni deri sa te jete fiksuar sic duhet. Me pas ushtroni pak presion te pjesa e siperme dhe shijoni rezultatin ne pak sekonda. 

Diazjn kompakt i lehte per t'u pastruar

Technical
NR.I THIKAVE 4
MARKA DELUX
MODELI KL-136B
FUQIA 400 W
GARANCIA 12 MUAJ
KAPACITETI 1 L

Write a review

Please login or register to review
Related Products