Pastron ne menyre perfekte më shumë se çdo fshesë tjetër me korrent

Pastrim maksimal i pluhurit, përdorimi minimal i baterisë.

  • Aksesor inteligjent PrecisionPower
  •  Bateri 25.2 V, deri në 80 minuta kohëzgjatje ne pastrim
  • Aksesori Aqua Modul i perfshire per pastrim me uje  + 4 aksesorë

Pastroni deri në 0 mm afër bazamenteve dhe në qoshe

Pastroni deri në 0 mm afër mureve dhe në qoshe

Dizajni i aksesorit inteligjent PrecisionPower me teknologjinë e patentuar ZigZag mundëson performancë pastrimi 360 gradë për saktësi të lartë pastrimi, deri në 0 mm afër mureve dhe në qoshe.

Dritat LED në grykë dhe shumica e aksesorëve zbulojnë pluhurin e fshehur

Dritat LED te integruara ne furcen e pastrimit dhe shumica e aksesorëve zbulojnë pluhurin e fshehur ne cdo siperfaqe

Furca e pastrimit përmban 6 drita LED dhe Teknologji PrecisionLED në aksesorët e zgjedhur që ju mundëson të zbuloni pluhurin dhe papastërtitë e fshehura ne cdo siperfaqe

Motori dixhital PowerBlade krijon fluks të lartë ajri (11)

Motori dixhital PowerBlade krijon fluks të lartë ajri 

Motori dixhital PowerBlade është projektuar për të gjeneruar shpejtësi ekstreme të rrjedhës së ajrit (deri në 1100 L/min) për të mundësuar grumbullimin e lartë të pluhurit dhe papastërtive me një lëvizje të vetme 

Pastron deri në 99,9% nga pluhuri dhe papastërtia (3)

Pastron deri në 99,9% nga pluhuri dhe papastërtitë 

Aksesor inteligjent PrecisionPower pastron deri në 99,9% pluhurin dhe papastërtitë me një lëvizje të vetme . Optimizon automatikisht shpejtësinë e rrotullimit të furçës dhe rrjedhën e ajrit përmes njohjes inteligjente të llojit të dyshemesë së dyshemeve të forta dhe dyshemeve të buta.

Sistemi i filtrave me 5 faza filtron deri në 99,9% të pluhurit të imët (11)

Sistemi i filtrave me 5 faza filtron deri në 99,9% të pluhurit të imët.

Sistemi i avancuar i filtrimit me 5 faza filtron deri në 99,9% të pluhurit të imët, baktereve dhe alergeneve . Filtrimi përbëhet nga PowerCyclone 12 më i ri, i kombinuar me tehe Aerodinamike Vortex, paketë filtri me shkumë me 3 faza filtrimi si dhe filtri elektronik i grimcave të imta të fazës së fundit te pastrimit.

Dore e integruar për shkathtësi maksimale

Fshese dore e integruar për pastrim maksimal edhe te siperfaqeve te vogla

Produkti konvertohet lehtësisht në një fshese dore me ndricim LED, që mund të përdoret me një gamë të gjerë aksesorësh per pastrimin e mobiljeve, divaneve etj.

Ekrani dixhital mundëson pastrim inteligjent

Ekrani dixhital mundëson pastrim inteligjent

Ekrani dixhital ju mundëson të kontrolloni pajisjen dhe jep të gjithë informacionin që ju nevojitet gjatë dhe pas seancës së pastrimit. 

PowerCyclone 12: Marrja maksimale e pluhurit, përdorimi minimal i baterisë (4)

PowerCyclone 12: Pastrim maksimal i pluhurit, përdorim minimal i baterisë

PowerCyclone 12: Projektuar në mënyrë inteligjente për marrjen maksimale të pluhurit dhe përdorimin minimal të baterisë.

Deri në 80 minuta kohë pune (1) nga bateria e zëvendësueshme Li-ion 25,2 V

Deri në 80 minuta kohë pune nga bateria e zëvendësueshme Li-ion 25,2 V

Bateritë e litium-jonit 25,2 V me performancë të lartë dhe të zëvendësueshme sigurojnë deri në 80 minuta kohë funksionimi ECO dhe deri në 30 minuta në kohëzgjatjen Turbo përpara se ta rikarikoni.

Koha më e gjatë e funksionimit turbo, deri në 30 minuta (7)

Koha më e gjatë e funksionimit turbo, deri në 30 minuta 

Pastroni shtëpinë tuaj të plotë me një kalim të vetem. Deri në 30 minuta Turbo Runtime. me shume se te gjitha fshesat e tjera.

Largoni deri në 99% bakteret me modulin Aqua (5)

Largoni deri në 99% bakteret me aksesorin Aqua Modul 

Aksesori Aqua Modul per larje me uje lehtësisht i vendosshem, heq deri në 99% të baktereve nga dyshemetë tuaja

Write a review

Please login or register to review
Related Products