Fshirje e shpejtë dhe efikase
Fshesa me korrent Rowenta Swift Power Cyclonic  ofron pastrim të thellë dhe një dizajn kompakt për rehati në përdorimin e përditshëm.
Teknologjia e përparuar ciklonike vjen me një kokë thithjeje me efikasitet të lartë për të shijuar një thithje perfekte çdo ditë. 
Dizajn kompakt për ruajtje të lehtë.

Pa qese Rowenta Swift Power Cyclonic ofron rezultate perfekte pastrimi.
Teknologjia e përparuar Ciklonike ofron ndarje efikase të ajrit nga pluhuri për rezultate afatgjata. Koka e thithjes së bashku me motorin Effitech siguron një thithje me performancë të lartë, me rezultate perfekte edhe në sipërfaqe të forta. Kablloja e madhe e rrymës mbulon një sipërfaqe të madhe deri në 7.6 m, në të cilën mund të pastroni pa kufij
Fshesë me korrent pa qese ROWENTA Swift Power Cyclonic RO2913EA• Teknologji e Avancuar Ciklonike• Sipërfaqja e mbulimit: 7.6 m• Teknologjia ciklonike së bashku me furçën thithëse me performancë të lartë ofron rezultate të përsosura të pastrimit në thellësi.• Dizajn kompakt: komoditet i shtuar, manovrim dhe ruajtje e lehtë;• Performancë e lartë në sipërfaqe të forta: motori Effitech siguron thithje efikase të sipërfaqeve të forta;• Filtrim maksimal i ajrit : sistemi i përparuar siguron një filtrim deri në 99.98%;• Enë e pastër për enë pluhuri për rritje të rehatisë çdo ditë.

 

Teknologji e përparuar ciklonike
Garanton ndarje efikase të ajrit nga pluhuri për rezultate perfekte të qëndrueshme.
  
Kabllo e gjate e rrymës
Mbulon një sipërfaqe deri në 7.6 m për të thithur në mënyrë të përsosur çdo pëllëmbë të shtëpisë tuaj.
  
Fshesë pa qese
Zbuloni përfitimet e një fshesë me korrent pa qese, me një dizajn kompakt, perfekt për përdorim të përditshëm dhe performancë të lartë.
  
Pastrim i thellë
Gëzoni seanca të lehta pastrimi për shkak të performancës së lartë dhe dizajnit kompakt. Koka thithëse dhe motori Effitech ofrojnë kombinimin perfekt për një shtëpi të pastruar në mënyrë të përsosur çdo ditë.
  
Dizajn kompakt
Fshesa është krijuar posaçërisht për shtëpi me hapësirë ​​të kufizuar për ruajtje. Për shkak të dizajnit kompakt, ofron komoditet të shtuar çdo ditë.
  
Sistemi efikas i filtrimit
Rowenta Swift Power filtron deri në 99,98% të pluhurit.
  
Enë për pastrim të lehtë pluhuri
Dizajni pa qese ofron përdorim të lehtë, ena e pluhurit zbrazet lehtë. Performanca e thithjes nuk ndikohet nga dizajni kompakt për shkak të Teknologjisë së Avancuar Ciklonike.
Technical
DEPOZITA PLASTIKE
GJATESIA E KORDONIT 7.6 M
MARKA ROWENTA
MODELI RO2913EA
FUQIA 750 W
GARANCIA 24 MUAJ
KAPACITETI 2 L

Write a review

Please login or register to review