FSHESE VERTIKALE PHILIPS XC8057/01

Heq më shumë pluhur, papastërti dhe njolla se çdo fshesë me korrent

Thithja maksimale e pluhurit me konsum minimal të baterisë

  • Fshini me korrent dhe pastroni me një lëvizje
  • Grykë inteligjente PrecisionPower
  • 25,2 V, kohëzgjatje deri në 80 minuta
  • Përfshirë 5 aksesorë dhe filtër shtesë
Pastroni deri në 0 mm afër qosheve dhe bazave.

Pastroni deri në 0 mm afër qosheve dhe bazave.

Gryka e zgjuar PrecisionPower me dizajn të patentuar zigzag mundëson pastrim gjithëpërfshirës dhe veçanërisht të saktë deri në 0 mm afër bazave dhe qosheve.

Ndriçimi LED i integruar në grykë dhe shumë nga aksesorët e bëjnë pluhurin e fshehur më të dukshëm.

Ndriçimi LED i integruar në grykë dhe shumë nga aksesorët e bëjnë pluhurin e fshehur më të dukshëm.

Gryka është e pajisur me 6 drita LED dhe teknologji PrecisionLED në aksesorë të zgjedhur për t'ju ndihmuar të shihni më mirë grimcat e fshehura të pluhurit dhe papastërtive në dysheme.

Pastrim inteligjent falë ekranit dixhital

Pastrim inteligjent falë ekranit dixhital

Ekrani dixhital ju lejon të kontrolloni në mënyrë inteligjente pajisjen dhe ofron të gjithë informacionin që ju nevojitet gjatë dhe pas pastrimit.

Vakum i integruar në dorë për shkathtësi maksimale

Fshese dore e integruar për pasterti maksimale

Pajisja mund të shndërrohet lehtësisht në një fshesë dore me korrent me LED që mund të përdoret me aksesorë të ndryshëm.

Fshesë me korrent dhe pastrim të njëkohshëm me fuqi të dyfishtë thithëse (7)

Fshesë me korrent dhe pastrim të njëkohshëm me fuqi të dyfishtë thithëse

Gryka e thithjes dhe fshirjes është e lëvizshme dhe ka dy kanale thithjeje. Bazuar në lëvizjen tuaj, furca drejton automatikisht fuqinë e thithjes në anën me të cilën dëshironi të pastroni me korrent. Kanali i papërdorur mbyllet në mënyrë që asnjë fuqi thithëse të mos humbasë e papërdorur. Të dy kanalet e thithjes kanë një dizajn zigzag, i cili, së bashku me sistemin unik dhe të patentuar të ujit, siguron performancë maksimale të pastrimit.

Motori dixhital PowerBlade krijon një rrjedhje të fortë ajri (12)

Motori dixhital PowerBlade krijon një rrjedhje të fortë ajri 

Motori dixhital PowerBlade gjeneron një shpejtësi veçanërisht të lartë të rrjedhës së ajrit (deri në 1100 l/min.) dhe për këtë arsye mund të marrë një sasi veçanërisht të madhe pluhuri dhe papastërtie vetëm me një kalim (12).

Nozzle inteligjente PrecisionPower heq deri në 99,9% pluhurin dhe papastërtitë (3)

Furca inteligjente PrecisionPower heq deri në 99,9% pluhurin dhe papastërtitë

Furca inteligjente PrecisionPower heq deri në 99,9% të grimcave të pluhurit dhe papastërtive me vetëm një kalim. Shpejtësia e rrotullimit të furçave dhe rrjedha e ajrit optimizohen automatikisht duke përdorur zbulimin inteligjent të llojit të dyshemesë (dysheme të forta dhe dysheme të buta).

Koha më e gjatë e funksionimit në modalitetin Turbo, deri në 30 minuta (6)

Koha më e gjatë e funksionimit në modalitetin Turbo, deri në 30 minuta

Pastroni të gjithë shtëpinë tuaj me vetëm një karikim baterie . Me deri në 30 minuta në modalitetin turbo, kohë më të gjatë funksionimi se fshesat e tjera me korrent

Sistemi i filtrave me 5 faza filtron deri në 99,9% të grimcave të imta të pluhurit (11)

Sistemi i filtrave me 5 faza filtron deri në 99,9% të grimcave të imta të pluhurit

Sistemi i avancuar i filtrave me 5 faza filtron deri në 99,9% të grimcave të imta të pluhurit, baktereve dhe alergeneve . Sistemi i filtrave përfshin teknologjinë tonë më të fundit të integruar PowerCyclone 12 me fletë vorbullash aerodinamike, një njësi filtri me shkumë me 3 faza dhe një filtër elektrik të grimcave të imta 

Largoni deri në 99% të baktereve (4)

Largoni deri në 99% të baktereve

Falë dizajnit special të grykës së thithjes dhe fshirjes, ju mund të fshini dhe pastroni me korrent me një lëvizje. Hiqni pluhurin, papastërtitë, njollat ​​ngjitëse dhe deri në 99% të baktereve nga dyshemetë e forta në shtëpinë tuaj . Për rezultate optimale pastrimi, mund të përdoret edhe pastrues dyshemeje Philips (XV1792).

Deri në 80 minuta kohë funksionimi (1) falë baterisë litium-jon të zëvendësueshme 25,2 V

Deri në 80 minuta kohë funksionimi falë baterisë litium-jon të zëvendësueshme 25,2 V

Bateritë e fuqishme litium-jon të zëvendësueshme 25,2 V ofrojnë deri në 80 minuta funksionim në modalitetin Eco dhe deri në 30 minuta funksionim në modalitetin Turbo përpara se të kenë nevojë të rikarikohen.

PowerCyclone 12: performanca maksimale e pastrimit me konsum minimal të baterisë (9)

PowerCyclone 12: performanca maksimale e pastrimit me konsum minimal të baterisë 

PowerCyclone 12: i zhvilluar për performancë maksimale pastrimi me konsum minimal të baterisë 

Technical
DEPOZITA PLASTIKE
GJATESIA E KORDONIT PA KORDON
MARKA PHILIPS
MODELI XC8057/01
FUQIA 25.2 V
GARANCIA 24 MUAJ
KAPACITETI 0.6 L

Write a review

Please login or register to review