Per pastrim te lehte dhe efikas fshese korrenti e markes Ocean 

Depozite plastike me kapacitet 3 litra.

Fuqia e motorrit:  2200 W

Filter HEPA antialergjik.

Gjatesi kordoni 5 metra me funksion mbledhes ne fshese

Pastron edhe ne zonat me te veshtira te shtepise tuaj.

Technical
DEPOZITA PLASTIKE
GJATESIA E KORDONIT 5 M
MARKA OCEAN
MODELI OCCVC 2230 R
FUQIA 2200 W
GARANCIA 12 MUAJ
KAPACITETI 3 L

Write a review

Please login or register to review