Kompakt me performancë te larte pastrimi.

E fuqishme dhe e shpejtë.

Kontenitor plastik me kapacitet : 1.5 L

Fuqia : 700W

Filter HEPA H12, antialergjik.

Motor i ri inovativ HiSpin me tehe aerodinamike dhe fluks ajri të kalibruar në mënyrë perfekte thith maksimalisht pluhurin me konsum të ulët të energjisë.

Teknologji AirCycle: për efikasitet të lartë të pastrimit falë forcës së fuqishme centrifugale.

E lehte per t'u zhvendosur dhe per t'u ruajtur dhe hapesira qe ze eshte minimale.

Gjatesia e kabllit : 6 m

Technical
DEPOZITA PLASTIKE
FILTRI HEPA H12
GJATESIA E KORDONIT 6 M
MARKA BOSCH
MODELI BGC05AAA2
FUQIA 700 W
GARANCIA 24 MUAJ
KAPACITETI 1.5 L

Write a review

Please login or register to review