DEPILATOR PHILIPS BRE224/00

Lekure e bute per jave te tera !

  • Per depilimin e kembeve
Efficient epilation system pulls out the hairs from the root

Depilim eficente duke hequr qimet nga rrenja dhe duke e lene lekuren tuaj te bute per jave te tera 


2 speed settings to grab thinner and thicker hairs

2 nivele shpejtesie per te kapur qimet e holla dhe ato me te trasha per nje trajtim te personalizuar


Profiled, ergonomic grip for comfortable handling

Perdorim i thjeshte fale dizajnit ergonomik forma e harkuar pershtatet ne menyre perfekte me doren tuaj per me shume rehati gjate perdorimit.


Washable epilation head for extra hygiene and easy cleaning

Koke e heqshme dhe e lashme ne uje per higjiene dhe lehtesi ne pastrim.

Technical
NIVELE SHPEJTESIE 2
NR I KOKAVE TE DEPILIMIT 1
NR I PISKATOREVE 20
MARKA PHILIPS
MODELI BRE224/00
GARANCIA 24 MUAJ
PERDORIMI LEKURE E THATE

Write a review

Please login or register to review