AKSESORE AIRFRYER PHILIPS HD9953/00

Kit pica XXL

Aksesorë për Airfryer Pizza

  • Kompleti aksesor
  • 1 x tepsi pica
Piqni picën tuaj të preferuar 26 cm në 8 minuta. duke përdorur tabakanë e picës

Piqni picën tuaj të preferuar 26 cm në 8 minuta. duke përdorur tabakanë e picës

Tani mund të përdorni Airfryer-in tuaj për të pjekur picën tuaj të preferuar. Duke përdorur aksesorin e picës me madhësi XXL, mund të piqni një picë 26 cm të bërë në shtëpi apo edhe të ngrira të përgatitura më parë në vetëm 8 minuta.

Frymëzimi i përditshëm për receta të reja

Frymëzimi i përditshëm për receta të reja

Frymëzimi i pafund me recetat e Philips NutriU nga kuzhinierët tanë ekspertë dhe miliona përdorues për të zgjeruar repertorin tuaj të gatimit. Sa më shumë të përdorni NutriU, aq më shumë rekomandime të personalizuara merrni.*

Pjesë rezistente ndaj enëlarëses për pastrim të lehtë

Pjesë rezistente ndaj lavaztoviljes për pastrim të lehtë

Mund ta vendosni në mënyrë të sigurt aksesorin e picës në lavastoviljen tuaj.

Write a review

Please login or register to review