KREHER PHILIPS BHH880/00

Teknologjia Silk ProCare ndihmon për të minimizuar dëmtimin e flokeve nga nxehtësia.
Furçë e madhe  për të drejtuar më shumë flokë me një lëvizje te vetme.
Veshje qeramike e mbushur me keratin për flokë me shkëlqim dhe të lëmuar.
Kabllo 1.8 m për fleksibilitet maksimal
Kohe e shpejtë e ngrohjes - gati për t'u përdorur në 50 sekonda
Teknologjia ThermoProtect e cila ruan edhe temperaturën nëpër furçë për të parandaluar mbinxehjen
Nivelet e temperaturës (170 °c & 200 °c) i përshtaten me se miri  llojit tuaj të flokëve
Technical
FUNKSION JONIZUES STILIM
TEMPERATURA MAKSIMALE 200 ˚C
MARKA PHILIPS
MODELI BHH880/00
FUQIA 60 W
GARANCIA 24
NGJYRA E ZEZE
NR.PROG 3
SOLEPLATE QERAMIK

Write a review

Please login or register to review
Related Products