Sort By:
Show:
-41%
MAKINE QETHJE FERRARI G30023
MAKINE QETHJE.FERRARI G30023..
4,190Lek 2,490Lek
-23%
MAKINE QETHJE ME KARIKIM DCG HSM2595
MAKINE QETHJE.DCG HSM2595..
2,590Lek 1,990Lek
-40%
MAKINE QETHJE ME KARIKIM FERRARI G30004
MAKINE QETHJE ME KARIKIM FERRARI G30004..
4,990Lek 2,990Lek
-47%
MAKINE QETHJE PHILIPS HC3505/15
Makine qethje PhilipsPrerje më e shpejtë dhe me lehte*Tehe çeliku inox     ..
3,790Lek 1,990Lek
-33%
MAKINE QETHJE PHILIPS HC3510/15
MAKINE QETHJE PHILIPS HC3510/15..
3,990Lek 2,690Lek
-28%
MAKINE QETHJE PHILIPS HC3535/15
MAKINE QETHJE PHILIPS HC3535/15..
5,790Lek 4,190Lek
-42%
MAKINE QETHJE PHILIPS ME KARIKIM HC3530/15
MAKINE QETHJE PHILIPS ME KARIKIM HC3530/15..
5,990Lek 3,490Lek
-40%
MAKINE QETHJE ROWENTA TN1603
MAKINE QETHJE ROWENTA TN1603..
4,490Lek 2,690Lek
-30%
MAKINE QETHJE ROWENTA TN9300
MAKINE QETHJE ROWENTA TN9300..
9,990Lek 6,990Lek
-50%
MAKINE QETHJE SENCOR SHP 211SL
MAKINE QETHJE SENCOR SHP 211SL..
2,490Lek 1,249Lek
-50%
MAKINE QETHJE SENCOR SHP 320SL
MAKINE QETHJE SENCOR SHP 320SL..
2,490Lek 1,249Lek
-25%
MAKINE QETHJE.DCG HSM2899
MAKINE SHKURTIMI MULTIFUNKSIONALE DCG HSM2899 (6 ne 1)..
3,990Lek 2,990Lek
-21%
MAKINE SHKURTIMI MULTIFUNKSIONALE BRAUN MGK3020 (6 ne 1)
MAKINE SHKURTIMI MULTIFUNKSIONALE BRAUN MGK3020 (6 ne 1)..
6,290Lek 4,990Lek
-48%
MAKINE SHKURTIMI MULTIFUNKSIONALE BRAUN MGK3021 (6 ne 1)
MAKINE SHKURTIMI MULTIFUNKSIONALE BRAUN MGK3021 (6 ne 1)..
6,290Lek 3,290Lek
-31%
MAKINE SHKURTIMI MULTIFUNKSIONALE BRAUN MGK3060 (8 ne 1)
MAKINE SHKURTIMI MULTIFUNKSIONALE BRAUN MGK3060 (8 ne 1)..
7,990Lek 5,490Lek
-34%
MAKINE SHKURTIMI MULTIFUNKSIONALE PHILIPS MG3710/15 (6 ne1)
MAKINE SHKURTIMI MULTIFUNKSIONALE PHILIPS MG3710/15 (6 ne1)..
4,990Lek 3,290Lek
-33%
MAKINE SHKURTIMI MULTIFUNKSIONALE PHILIPS MG3730/15 (8 ne1)
MAKINE SHKURTIMI MULTIFUNKSIONALE PHILIPS MG3730/15 (8 ne 1)..
5,490Lek 3,690Lek
-39%
MAKINE SHKURTIMI MULTIFUNKSIONALE PHILIPS MG5730/15 (11 ne 1)
MAKINE SHKURTIMI MULTIFUNKSIONALE PHILIPS MG5730/15 (11 ne 1)..
8,990Lek 5,490Lek
-20%
MAKINE SHKURTIMI MULTIFUNKSIONALE PHILIPS MG7720/15 (14 ne 1)
MAKINE SHKURTIMI MULTIFUNKSIONALE PHILIPS MG7720/15 (14 ne 1)..
9,990Lek 7,990Lek
MAKINE SHKURTIMI MULTIFUNKSIONALE REMINGTON HC5018 Shkurtim perfekt dhe preciz me makinen e shk..
3,990Lek
-22%
MAKINE SHKURTIMI MULTIFUNKSIONALE ROWENTA TN9160 (12 ne 1)
MAKINE SHKURTIMI MULTIFUNKSIONALE ROWENTA TN9160 (12 ne 1)..
8,990Lek 6,990Lek
-50%
MAKINE SHKURTIMI MULTIFUNKSIONALE SENCOR SHP6201RD (6ne1)
MAKINE RROJE SENCOR SHP 6201 RD SET (6ne1)..
4,990Lek 2,490Lek
Showing 1 to 23 of 23 (1 Pages)