Sort By:
Show:
-30%
 KREHER BRAUN AS110
Tharje dhe stilim në një pajisje te vetme.Rezultate optimale edhe në flokë të shkurtër.Funksioni i h..
4,290Lek 2,990Lek
-25%
 KREHER PHILIPS BHH880/00
Teknologjia Silk ProCare ndihmon për të minimizuar dëmtimin e flokeve nga nxehtësia.Furçë e mad..
7,890Lek 5,900Lek
-25%
DEPILATOR BRAUN 5/880 LEGE
DEPILATOR BRAUN 5/880 LEGE..
11,490Lek 8,590Lek
-29%
DEPILATOR BRAUN SE 1370 SILK-EPIL
Lekure e bute dhe e lemuar per disa jave me Depilatorin Braun Silk Epil 1370Fale teknologjise SoftLi..
5,190Lek 3,690Lek
-29%
DEPILATOR BRAUN SE 3420 + BIKINI TRIMER RED LEG
DEPILATOR BRAUN SE 3420 + BIKINI TRIMER RED LEG..
8,390Lek 5,990Lek
-25%
DEPILATOR BRAUN SE5-329 LE
DEPILATOR BRAUN SE5-329 LE..
9,900Lek 7,390Lek
-38%
DEPILATOR BRAUN SE810
DEPILATOR BRAUN SE810..
11,990Lek 7,490Lek
-25%
DEPILATOR BRAUN SE9567E
DEPILATOR BRAUN SE9567E..
19,990Lek 14,990Lek
-26%
DEPILATOR FERRARI G3002400 KIT (3 NE 1)
Depilator KIT i markes Ferrari, përfshin një set të plotë për bukurinë dhe kujdesin për trupin tuaj...
4,990Lek 3,690Lek
-49%
DEPILATOR PANASONIC ES-WH80-P803
DEPILATOR PANASONIC ES-WH80-P803..
34,990Lek 17,990Lek
-50%
DEPILATOR PANASONIC ES-WS14-P503
DEPILATOR PANASONIC ES-WS14-P503..
5,990Lek 2,990Lek
-38%
DEPILATOR PANASONIC ES-WS24-P503
DEPILATOR PANASONIC ES-WS24-P503..
7,990Lek 4,990Lek
-25%
DEPILATOR PHILIPS BRE224/00
Lekure e bute per jave te tera !Per depilimin e kembeveDepilim eficente duke hequr qimet nga rrenja ..
5,290Lek 3,990Lek
-25%
DEPILATOR PHILIPS BRE235/00
DEPILATOR PHILIPS BRE235/00..
6,790Lek 5,090Lek
-25%
DEPILATOR PHILIPS BRE245/00
DEPILATOR PHILIPS BRE245/00..
6,790Lek 5,090Lek
-25%
DEPILATOR PHILIPS BRE255/00
DEPILATOR PHILIPS BRE255/00..
7,490Lek 5,590Lek
-25%
DEPILATOR PHILIPS BRE285/00
DEPILATOR PHILIPS BRE285/00..
10,490Lek 7,890Lek
-25%
DEPILATOR PHILIPS BRE631/00
DEPILATOR PHILIPS BRE631/00..
11,990Lek 8,990Lek
-25%
DEPILATOR PHILIPS BRE700/00
DEPILATOR PHILIPS BRE700/00..
12,490Lek 9,390Lek
-25%
DEPILATOR PHILIPS BRE710/00
DEPILATOR PHILIPS BRE710/00..
13,490Lek 10,090Lek
-25%
DEPILATOR PHILIPS BRE740/10
DEPILATOR PHILIPS BRE740/10..
21,990Lek 16,490Lek
-25%
DEPILATOR PHILIPS BRP533/00 KIT (2 NE 1)
DEPILATOR PHILIPS BRP533/00 KIT (2 NE 1)..
10,990Lek 8,290Lek
-25%
DEPILATOR PHILIPS LUMEA BRI940/00
DEPILATOR PHILIPS LUMEA BRI940/00..
59,990Lek 44,990Lek
-25%
DEPILATOR PHILIPS LUMEA SC1994/00
DEPILATOR PHILIPS LUMEA SC1994/00Testuar dhe aprovuar dermatoligjikishtRezultat ne vetem 3 muajt e p..
46,990Lek 35,290Lek
-25%
DEPILATOR PHILIPS LUMEA SC1997/00
DEPILATOR PHILIPS LUMEA SC1997/00..
46,990Lek 35,290Lek
-57%
DEPILATOR REMINGTON WDF4815
DEPILATOR REMINGTON WDF4815 ..
3,490Lek 1,490Lek
-29%
DEPILATOR ROWENTA EP1110F1
DEPILATOR ROWENTA EP1110F1..
4,190Lek 2,990Lek
-29%
DEPILATOR ROWENTA EP1120F0
DEPILATOR ROWENTA EP1120F0..
4,190Lek 2,990Lek
-36%
DEPILATOR ROWENTA EP2910
DEPILATOR ROWENTA EP2910..
6,990Lek 4,490Lek
-26%
DEPILATOR ROWENTA EP4930F0
DEPILATOR ROWENTA EP4930F0..
8,990Lek 6,690Lek
-27%
DEPILATOR.BRAUN SE 1170 NE
DEPILATOR.BRAUN SE 1170 NE..
4,790Lek 3,490Lek
-33%
FURRE PER THONJTE DCG NL818
FURRE THONJSH DCG NL818..
2,990Lek 1,990Lek
-25%
KREHER   PHILIPS HP8664/00
PIASTER PHILIPS HP8664/00..
9,290Lek 6,990Lek
-33%
KREHER  BRAUN AS 330
PIASTER BRAUN AS 330 (KREHER)..
5,990Lek 3,990Lek
-25%
KREHER  PHILIPS HP8656/00
PIASTER PHILIPS HP8656/00..
8,790Lek 6,590Lek
11,990Lek 7,490Lek
7,990Lek 5,990Lek
19,990Lek 14,990Lek
10,490Lek 7,890Lek
11,990Lek 8,990Lek
12,490Lek 9,390Lek
13,490Lek 10,090Lek
6,490Lek 4,490Lek
6,990Lek 4,490Lek
8,990Lek 6,690Lek
4,790Lek 3,490Lek
9,290Lek 6,990Lek
5,990Lek 3,990Lek
8,790Lek 6,590Lek
Showing 1 to 40 of 159 (4 Pages)