Sort By:
Show:
-20%
FILTER FSHESE PHILIPS FC8003/01
Kit Filter Zvendesues PowerPro Expert*Filter origjinal per fshesat PhilipsFiltri i shkarkimitFiltri..
2,490Lek 1,990Lek
-19%
FILTER FSHESE PHILIPS FC8010/01
FILTER FSHESE PHILIPS FC8010/01..
2,290Lek 1,849Lek
-42%
FSHESE 2 NE 1 DCG BS5070 (22,2V)
FSHESE 2 NE 1 DCG BS5070 (22,2V)..
12,990Lek 7,490Lek
-40%
FSHESE BOSCH BGBS4PET1 600W
Bosch Series 4 ProAnimal BGBS4PET1 është një fshese e përshtatshëme për familjet me kafshë shtë..
29,990Lek 17,990Lek
-44%
FSHESE BOSCH BGC05AAA2 (700W)
Kompakt me performancë te larte pastrimi.E fuqishme dhe e shpejtë.Kontenitor plastik me kapacitet :&..
17,890Lek 9,990Lek
-38%
FSHESE BOSCH BGC1UB130 (700W)
Kompakt me efikasitet te larte pastrimi.Motor i ri inovativ HiSpin me tehe aerodinamike dh..
20,990Lek 12,990Lek
-40%
FSHESE BOSCH BGC21X200 (550W)
FSHESE BOSCH BGC21X200 (550W)..
29,990Lek 17,990Lek
-43%
FSHESE BOSCH BGC2U230 (700W)
FUQI, PASTERTI, SHPEJTESI!Një peshë e rëndë vetëm kur bëhet fjalë për performancën ne pastrim.Easy-i..
22,990Lek 12,990Lek
-38%
FSHESE BOSCH BGL2UA2008
FSHESE BOSCH BGL2UA2008..
15,990Lek 9,990Lek
-44%
FSHESE BOSCH BGL2UA2018
FSHESE BOSCH BGL2UA2018..
17,990Lek 9,990Lek
-33%
FSHESE BOSCH BGL2UB110 (2200W)
FSHESE BOSCH BGL2UB110 (2200W)..
14,990Lek 9,990Lek
-33%
FSHESE BOSCH BGL4SIL2
FSHESE BOSCH BGL4SIL2..
29,990Lek 19,990Lek
-49%
FSHESE BOSCH BGL6HYG1 600W
FSHESE BOSCH BGL6HYG1 600W..
38,990Lek 19,990Lek
-41%
FSHESE BOSCH BGS05A220 (700W)
Kompakte dhe me performance te larte pastrimi E fuqishme dhe e shpejte Teknologjia AirCycle ..
17,890Lek 10,490Lek
-38%
FSHESE BOSCH BGS05A320
FSHESE BOSCH BGS05A320..
15,990Lek 9,990Lek
-44%
FSHESE DCG BS5012 (700W)
FSHESE DCG BS5012 (700W)..
9,490Lek 5,290Lek
-42%
FSHESE DCG BS5015 (700W)
FSHESE DCG BS5015 (700W)..
9,490Lek 5,490Lek
-50%
FSHESE DELUX DE 702 BL
Fuqi e larte, pastrim i shpejte dhe i lehte !Kontenitor plastik me kapacitet 3 L, i lehte per t'u pa..
10,990Lek 5,490Lek
-40%
FSHESE DORE ME BATERI OCEAN OCHV100
FSHESE DORE ME BATERI OCEAN OCHV100..
5,490Lek 3,290Lek
-46%
FSHESE ELECTROLUX ZPFGREEN (700W)
FSHESE ELECTROLUX ZPFGREEN (700W)..
23,900Lek 12,990Lek
-29%
FSHESE FERRARI G90003
FSHESE FERRARI G90003..
10,490Lek 7,490Lek
-50%
FSHESE FERRARI G90009 ,700W
FSHESE FERRARI G90009 ,700W..
9,990Lek 4,990Lek
-58%
FSHESE HOOVER SL70 (700W)
FSHESE HOOVER SL70 (700W)..
23,900Lek 9,990Lek
-50%
FSHESE HOTPOINT SL B07 BPB 700W
FSHESE HOTPOINT ARISTON SL B07 BPB 700W..
15,990Lek 7,990Lek
-44%
FSHESE ME AVULL DCG DR2850 (1300W)
FSHESE ME AVULL DCG DR2850 (1300W)..
7,990Lek 4,490Lek
-33%
FSHESE ME FUNKSION LARJE BOSCH BWD41740 1700 W
FSHESE  BOSCH BWD41740 ME FUNKSION LARJEFshesa e pare Bosch 3ne1  - me funksion Larje..
44,990Lek 29,990Lek
-50%
FSHESE OCEAN OCCVC 2230 R
Per pastrim te lehte dhe efikas fshese korrenti e markes Ocean Depozite plastike me kapacitet 3..
12,990Lek 6,490Lek
-27%
FSHESE PHILIPS FC8293/01
FSHESE PHILIPS FC8293/01..
16,390Lek 11,990Lek
-39%
FSHESE PHILIPS FC8294/01 (2000W)
Fuqia e lartë thithese !2000W per rezultate te shkelqyera ne pastrim!Motor 2000W për fuqi të larte t..
16,390Lek 9,990Lek
-29%
FSHESE PHILIPS FC8373/09
FSHESE PHILIPS FC8373/09..
13,990Lek 9,990Lek
-33%
FSHESE PHILIPS FC9170/01 (2000W)
FSHESE PHILIPS FC9170/01..
28,390Lek 18,990Lek
-24%
FSHESE PHILIPS FC9330/09 (900W)
FSHESE PHILIPS FC9330/09(650W)..
21,090Lek 15,990Lek
-34%
FSHESE PHILIPS FC9334/09
FSHESE PHILIPS FC9334/09..
25,690Lek 16,990Lek
-41%
FSHESE PHILIPS FC9350/01 (1800W)
Motori 1800 W gjeneron thithje të fuqishme për rezultate të shkëlqyera pastrimi. Peshë e le..
18,390Lek 10,900Lek
-27%
FSHESE PHILIPS FC9351/01 (1900W)
FSHESE PHILIPS FC9351/01..
19,190Lek 13,990Lek
-27%
FSHESE PHILIPS FC9555/09
FSHESE PHILIPS FC9555/09..
31,590Lek 22,990Lek
32,990Lek 18,990Lek
15,990Lek 9,990Lek
17,990Lek 9,990Lek
29,990Lek 19,990Lek
38,990Lek 19,990Lek
17,890Lek 10,490Lek
15,990Lek 9,990Lek
9,490Lek 5,290Lek
9,490Lek 5,490Lek
10,990Lek 5,490Lek
25,690Lek 16,990Lek
31,590Lek 22,990Lek
Showing 1 to 40 of 88 (3 Pages)