Sort By:
Show:
ADAPTOR TREVI AD 34-61 HDMI MASHKULL-FEMER KENDOR 0346100..
299Lek
-34%
BAULE FTOHESE 9329/BLU 29 L
BAULE FTOHESE 9329/BLU 29 L..
3,490Lek 2,290Lek
-34%
BAULE FTOHESE 9329/T 29 L
BAULE FTOHESE 9329/T 29 L..
3,490Lek 2,290Lek
-40%
BAULE FTOHESE ELEKTRIKE 12V  8024 24 L
Baule elektrike me një kapacitet 24 litra do të sigurojë qe ushqimi dhe pijet tuaja të jenë gjithmon..
9,990Lek 5,990Lek
-32%
BAULE FTOHESE  8040 10 L
BAULE FTOHESE  8040 10 L..
2,490Lek 1,690Lek
-32%
BAULE FTOHESE  8121 10 L
BAULE FTOHESE  8121 10 L..
2,490Lek 1,690Lek
-32%
BAULE FTOHESE  8233 10 L
BAULE FTOHESE  8233 10 L..
2,490Lek 1,690Lek
-40%
BAULE FTOHESE  8246 24 L
BAULE FTOHESE 8246 24 L..
3,290Lek 1,990Lek
-40%
BAULE FTOHESE  8791 24 L
BAULE FTOHESE  8791 24 L ..
3,290Lek 1,990Lek
-40%
BAULE FTOHESE  8913 24 L
BAULE FTOHESE 8913 24 L..
3,290Lek 1,990Lek
-35%
BAULE FTOHESE  9006/GV 6 L
BAULE FTOHESE  9006/GV 6 L..
1,990Lek 1,290Lek
-35%
BAULE FTOHESE  9006/M 6 L
BAULE FTOHESE 9006/M 6 L..
1,990Lek 1,290Lek
-35%
BAULE FTOHESE  9006/R 6 L
BAULE FTOHESE PORTABEL 9006/R 6 L..
1,990Lek 1,290Lek
-36%
BAULE FTOHESE  9032 36 L
BAULE FTOHESE 9032 36 L..
4,990Lek 3,190Lek
-20%
FILTER FSHESE PHILIPS FC8003/01
Kit Filter Zvendesues PowerPro Expert*Filter origjinal per fshesat PhilipsFiltri i shkarkimitFiltri..
2,490Lek 1,990Lek
-19%
FILTER FSHESE PHILIPS FC8010/01
FILTER FSHESE PHILIPS FC8010/01..
2,290Lek 1,849Lek
-42%
FSHESE 2 NE 1 DCG BS5070 (22,2V)
FSHESE 2 NE 1 DCG BS5070 (22,2V)..
12,990Lek 7,490Lek
-33%
FSHESE BOSCH BGBS4PET1 600W
Bosch Series 4 ProAnimal BGBS4PET1 është një fshese e përshtatshëme për familjet me kafshë shtë..
29,990Lek 19,990Lek
Kompakt me performancë te larte pastrimi.E fuqishme dhe e shpejtë.Kontenitor plastik me kapacitet :&..
17,890Lek
Kompakt me efikasitet te larte pastrimi.Motor i ri inovativ HiSpin me tehe aerodinamike dh..
20,990Lek
-27%
FSHESE BOSCH BGC21X200 (550W)
FSHESE BOSCH BGC21X200 (550W)..
29,990Lek 21,990Lek
-26%
FSHESE BOSCH BGC2U230 (700W)
FUQI, PASTERTI, SHPEJTESI!Një peshë e rëndë vetëm kur bëhet fjalë për performancën ne pastrim.Easy-i..
22,990Lek 16,990Lek
-28%
FSHESE BOSCH BGL2UA2018
FSHESE BOSCH BGL2UA2018..
17,990Lek 12,990Lek
-33%
FSHESE BOSCH BGL4SIL2
FSHESE BOSCH BGL4SIL2..
29,990Lek 19,990Lek
-36%
FSHESE BOSCH BGL6HYG1 600W
FSHESE BOSCH BGL6HYG1 600W..
38,990Lek 24,900Lek
-30%
FSHESE BOSCH BGS05A220 (700W)
Kompakte dhe me performance te larte pastrimi E fuqishme dhe e shpejte Teknologjia AirCycle ..
17,890Lek 12,490Lek
-25%
FSHESE BOSCH BGS05A320
FSHESE BOSCH BGS05A320..
15,990Lek 11,990Lek
-37%
FSHESE DCG BS5012 (700W)
FSHESE DCG BS5012 (700W)..
9,490Lek 5,990Lek
-37%
FSHESE DCG BS5015 (700W)
FSHESE DCG BS5015 (700W)..
9,490Lek 5,990Lek
-36%
FSHESE DELUX DE 702 BL
Fuqi e larte, pastrim i shpejte dhe i lehte !Kontenitor plastik me kapacitet 3 L, i lehte per t'u pa..
10,990Lek 6,990Lek
-36%
FSHESE DORE ME BATERI OCEAN OCHV100
FSHESE DORE ME BATERI OCEAN OCHV100..
5,490Lek 3,490Lek
-33%
FSHESE ELECTROLUX ZPFGREEN (700W)
FSHESE ELECTROLUX ZPFGREEN (700W)..
23,900Lek 15,990Lek
-25%
FSHESE FERRARI G90009 ,700W
FSHESE FERRARI G90009 ,700W..
9,990Lek 7,490Lek
-37%
FSHESE HOOVER SL70 (700W)
FSHESE HOOVER SL70 (700W)..
23,900Lek 14,990Lek
-32%
FSHESE HOTPOINT SL B07 BPB 700W
FSHESE HOTPOINT ARISTON SL B07 BPB 700W..
15,990Lek 10,900Lek
38,990Lek 24,900Lek
17,890Lek 12,490Lek
15,990Lek 11,990Lek
9,490Lek 5,990Lek
Showing 1 to 40 of 206 (6 Pages)