Filtrimi:
Sort By:
Show:
Mprehës thikash me 3 ndarje i bërë nga plastika ABS me bazë anti-rreshqitese.Disqet e mprehjes jane ..
1,590Lek
BAZAMENT DRURI PER PRERJE  LAMART LT2060 30 x 22 cm..
1,290Lek
-46%
CAKMAK  CA004986
CAKMAK CA004986..
249Lek 135Lek
-29%
FORME METALIKE PER EMBELSIRAT   MA000430
FORME METALIKE PER EMBELSIRAT MA000430..
699Lek 499Lek
-33%
GERSHERE KUZHINE  RO005583
GERSHERE KUZHINE RO005583..
299Lek 199Lek
-20%
GERSHERE TESCOMA 421082
GERSHERE TESCOMA 421082..
749Lek 599Lek
-25%
GERSHERE TESCOMA 888210
GERSHERE TESCOMA 888210..
399Lek 299Lek
-20%
GERSHERE TESCOMA 888220
GERSHERE TESCOMA 888220..
1,490Lek 1,190Lek
-17%
GERSHERE TESCOMA 888420
GERSHERE TESCOMA 888420..
659Lek 549Lek
-19%
GRIRESE EREZASH LAMART LT7012
GRIRESE EREZASH LAMART LT7012 ..
990Lek 799Lek
KAPAK MBROJTES PER NGROHJEN E USHQIMEVE NE MIKROVALE LAMART LT7016 26cm..
199Lek
-33%
KAPAK TENXHERE 24CM CA002692
KAPAK TENXHERE 24CM CA002692..
599Lek 399Lek
-31%
KAPAK TENXHERE 26 CM CA002693
KAPAK TENXHERE 26 CM CA002693..
649Lek 449Lek
-29%
KAPAK TENXHERE 28 CM CA002694
KAPAK TENXHERE 28 CM CA002694..
699Lek 499Lek
-29%
KAPAK TENXHERE 29 CM 10020343
KAPAK TENXHERE 29 CM 10020343..
699Lek 499Lek
-23%
KONTENITOR QELQI PER FRIGORIFER LAMART LT6011 3cp
Set me 3 kontenitor qelqi per ruajtjen dhe mbajtjen e ushqimit.E prodhuar nga qelqi dhe plastika e q..
2,190Lek 1,690Lek
-25%
KONTENITOR QELQI PER FRIGORIFER LAMART LT6012 3cp (320ml, 520ml, 800ml)
KONTENITOR QELQI PER FRIGORIFER LAMART LT6012 3cp (320ml, 520ml, 800ml)..
1,790Lek 1,343Lek
-25%
LOPAT.TESCOMA 420339
LOPAT.TESCOMA 420339..
599Lek 449Lek
-25%
LOPAT.TESCOMA 638020
LOPAT.TESCOMA 638020..
359Lek 269Lek
-25%
MBAJTESE EREZASH LAMART LT7020  2 CP
MBAJTESE EREZASH LAMART LT7020  2 CP..
799Lek 599Lek
-25%
MBAJTESE LAMART LT7009 ASORTIMENTE GATIMI 4 CP
MBAJTESE LAMART LT7009 ASORTIMENTE GATIMI 4 CP..
1,990Lek 1,490Lek
-28%
MBAJTESE LAMART LT7019 ASORTIMENTE GATIMI 4 CP
MBAJTESE LAMART LT7019 ASORTIMENTE GATIMI 4 CP..
1,790Lek 1,290Lek
-25%
MBULESE SILIKONI PER FURRA  RO005678
MBULESE SILIKONI PER FURRA RO005678..
999Lek 749Lek
-33%
PINCE KUZHINE TESCOMA 421084
PINCE KUZHINE TESCOMA 421084..
1,190Lek 799Lek
Showing 1 to 40 of 46 (2 Pages)