PANASONIC

Listë Shfaq: Rrjetë
Rendit sipas:
Shfaq:
0

USB 2,0 për filma, imazhe dhe muzikë DivX- / DivX HD imazhi Playback e CD në format MP3 nëpërmjet .....

0

Panasonic DVD-S68EP-K per cdo rajon.  DVD Player permban te gjitha karakteristikat e az.....

0

Riprodhim ne 3D  Blu-ray; Viera Connect me iPlayer BBC; DLNA dhe jo-DLNA mbështetjen e rr.....