Aksesore

Listë Paraqit: Rrjetë
Rendit sipas:
Shfaq:
0

Suport per  TV nga 26" deri ne 32" .....

0

Kabell HDMI me shpejtesi te larte me kanal interneti Lidh pajisje me dalje  HDMI (.....

0

- Kabell zgjatues VGA Monitor - DBHD-15 Mashkull / Femer DBHD-15  - 15 Percues  -.....

0

Teknologjia MHL(Mobile High Definition) u lejon pajisjeve portabel te kapin sinjale audio & vidj.....

0

Suport per ne mure per TV LED/LCD I pershtatshem per madhesi deri ne 32",dhe 15kg Mund te zhve.....

0

Suport per TV deri ne 32" Ngjyra e bardhe .....

0

Suport per ne mur per TV LED/LCD Mban peshe deri ne 20kg Suport per TV deri ne 26" E lehte .....

0

Kabell HDMI me shpejtesi te larte me kanal interneti Lidh paisje me dalje HDM.....

0

Suport per TV universal Suporton TV nga 26" deri ne 32" .....

0

Amplifikator - 36dB UHF/VHF/FM .....

0

Suport per TV deri ne 42" .....

0

Suport per TV deri ne 42" .....

0

- Antena + Amplifikator- 38 dBi - Tuner Bands- UHF VHF FM  - Gjatesia e kabllit.....

0

Amplifier - 36dB Lloji i Antenes  - Internal Marrje e sinjalit  - radio,TV .....

0

USB WIFI,tregon ne kohe reale pa fill me WIFI,gjithcka qe tregon TV: Interet,foto,video,email,loj.....

0

Lidhje SCART Gjatesia 1.5m   .....

0

Ideale per TV, Decoder, Sistema Audio, Console Gjatesia 1 m    ndërfaqe 1,4 V Percue.....

0

Ideale per TV, Decoder, Sistema Audio, Console Gjatesia 1.5 m HDMI-Mini HDM  ndërf.....

0

Scart 3 + 3-pozicione përzgjedhës Gjatesia e kabblit 100cm .....