Fshese Robot Lenovo T1 

Fshesa Robot Lenovo T1 SMART mund te perdoret lehtesisht dhe te monitorohet nepermjet aplikacionit te dedikuar, e vetmja gje qe ju nevojitet eshte lidhja WI-FI.

Aplikacioni gjithashtu ju mundeson edhe shume opsione te tjera te domosdoshme si : Planifikim 7-ditor pastrimi, vendosjen e mureve virtuale, percaktimin e opsioneve te pastrimit te cilat mund te aktivizohen nepermjet tij.

Pra, ju mund te pastroni te gjithe siperfaqen e shtepise suaj ose nje hapesire specifike, ashtu sic ju deshironi.


Stacion karikimi me kontenitorin e integruar

Stacioni i karikimit perfshin edhe kontenitorin i cili arrin te perthith te gjitha papastertite gjate pastrimit nderkohe qe fshesa robot Lenovo edhe karikohet.


Sensor qe garantojne eficence te larte 

Per te siguruar pastrim efektiv te te gjitha siperfaqeve dhe per te shmangur reniet apo perplasjet, pajisja ka te integruar 25 sensore.

Sensori anti-renie ndihmon ne mbrojtjen e pajisjes nga reniet gjate kohes qe pastron ne menyre te pavarur. Gjithashtu pajisja mund te kaloje pengesa mbi 2 cm ne lartesi duke mundesuar keshtu pastrimin e tapetave te holle apo hapesirat midis dyereve te dhomave. Fale LDS Laser Navigation, fshesa juaj robot Lenovo e di saktesisht se ku ndodhet ne dhomen tuaj dhe keshtu mund te punoje ne menyre te pavarur.


Siperfaqe te forta, parket dhe pllaka.

Per rezultate me te mira pastrimi eshte mire qe te percaktoni ne aplikacionin e dedikuar zonat qe perjashtohen ne pastrim dhe keshtu fshesa robot Lenovo do te pastroje vetem dyshemene apo pllakat qe ju keni percaktuar, pervec tapetit ne te cilin nuk mund te pastroje.

Fshesa Robot Lenovo pastron ne zona te caktuara ne menyre sistematike duke mbuluar keshtu te gjithe siperfaqen e shtepise suaj, dhe duke mos lene asnje cep sado i vogel qofte pa pastruar.

Rezultate te shkelqyera pastrimi per hapesira deri ne 200 m2.

LDS Laser Navigation dhe SLAM-mapping technology
Mund te kontrollohen lehtesisht nepermjet aplikacionit, me Google home ose Amazon Alexa
Filter: HEPA

Niveli i zhurmes: <70 dB(A)

Fuqi e larte thithese : max. 2700pa

Karikim automatik ne stacionin e karikimit

Write a review

Please login or register to review