Tharje dhe stilim në një pajisje te vetme.
Rezultate optimale edhe në flokë të shkurtër.
Funksioni i hapjes lëshon flokët pa probleme për të shmangur ngatërrimin dhe keputjen e tyre.
2 nivele të nxehtësisë dhe rrjedhës së ajrit për lehtesi ne tharje dhe fleksibilitet ne stilim.
Furçë e vogël e rrumbullakët 18 mm për të krijuar kaçurrela perfekte.

Write a review

Please login or register to review
Related Products