TV&AUDIO

Listë Paraqit: Rrjetë
Rendit sipas:
Shfaq:
0

Llojet e disqeve qe suporton  BD, BD-R, BD-RE, CD, CD-R, CD-RW, DVD, DVD + R, DVD + RW, DVD-R, .....

0

• Video Përpunimi 12-bit / 108MHz  për imazhe të mprehta dhe natyrore • Komponentet e vid.....

0

- Antena + Amplifikator- 38 dBi - Tuner Bands- UHF VHF FM  - Gjatesia e kabllit.....

0

Amplifier - 36dB Lloji i Antenes  - Internal Marrje e sinjalit  - radio,TV .....

0

Blu-ray 3D Full HD 100 aplikacione te ndertuara  Ajo mbështet një shumëllojshmëri të gjerë të.....