TV&AUDIO

Listë Paraqit: Rrjetë
Rendit sipas:
Shfaq:
0

Blu-ray 3D me Programe Premium Shiko programet e preferuar ne 3D, Blu Ray ose media të tjera me USB.....

0

Features: DVD player. Lexues blu ray. Compatible 3D; Formatet video lexohen në: D.....

0

Device Type Recorder 1 Dalje optike Digital audio  Formatet Video me DIVX Formatet audi.....

0

Suport per TV universal Suporton TV nga 26" deri ne 32" .....

0

Amplifikator - 36dB UHF/VHF/FM .....

0

Panasonic DVD S500EP-K  Panasonic DVD player me të dhëna USB, CD i shkëlqyer dhe decoder Dol.....

0

USB 2,0 për filma, imazhe dhe muzikë DivX- / DivX HD imazhi Playback e CD në format MP3 nëpërmjet .....

0

Panasonic DVD-S68EP-K per cdo rajon.  DVD Player permban te gjitha karakteristikat e az.....