TV&AUDIO

Listë Paraqit: Rrjetë
Rendit sipas:
Shfaq:
0

DVD / MPEG4 USB INPUT DVD & MPEG 4 Software i azhornueshem DVD / DVD-R / RW / DVD + R / RW .....

0

Suport per  TV nga 26" deri ne 32" .....

0

Kabell HDMI me shpejtesi te larte me kanal interneti Lidh pajisje me dalje  HDMI (.....

0

- Kabell zgjatues VGA Monitor - DBHD-15 Mashkull / Femer DBHD-15  - 15 Percues  -.....

0

Teknologjia MHL(Mobile High Definition) u lejon pajisjeve portabel te kapin sinjale audio & vidj.....

0

Suport per ne mure per TV LED/LCD I pershtatshem per madhesi deri ne 32",dhe 15kg Mund te zhve.....

0

Suport per TV deri ne 32" Ngjyra e bardhe .....

0

Suport per ne mur per TV LED/LCD Mban peshe deri ne 20kg Suport per TV deri ne 26" E lehte .....

0

Kabell HDMI me shpejtesi te larte me kanal interneti Lidh paisje me dalje HDM.....

0

• Formatet  Video MPEG4 / XviD / DVD ± R / RW • Formate audio MP3 / WMA / CD-R / RW • Formate.....