Pergatitje ushqimi

Listë Paraqit: Rrjetë
Rendit sipas:
Shfaq:
0

Grirese Fuqia 200 w 1 shpejtësi Teh çeliku Sistem  Sigurie Kapacitet 50 cl. Enë e le.....

0

- Fuqia: 300 Watt -Kembet plastike  - Mbyllje me rrotullim - Gote transprente - Aks.....

0

Kapaciteti - 1.2L Permasat- 26.0x26.0x26.0 .....

0

GRIRES ELEKTRIK DCG MZ1220 Griresi MZ1220 i DCG është projektuar posaçërisht për fruta ne feta , .....

0

Me fuqi te madhe Pastrim i shpejtë dhe i lehtë Teh çeliku inox E perdorshme ne prerje m.....