Kujdesi Oral

Listë Paraqit: Rrjetë
Rendit sipas:
Shfaq:
0

Pastron thellë me shume se një furçë e rregullt manuale Furca te projektuara për të hequr papastert.....

0

- Enë e madhe me kapak per uje 650ml - 3 menyra te presionit: turbo, normale dhe e butë   - .....

0

Teknologjia e zërit per te pastruar ne mënyrë efektive papastertite e dhembeve dhe përmirësimin.....