ELEKTROSHTEPIAKE TE MEDHA

Listë Paraqit: Rrjetë
Rendit sipas:
Shfaq:
0

- Fuqia: 300 Watt -Kembet plastike  - Mbyllje me rrotullim - Gote transprente - Aks.....

0

Clatronic FWS 2972, 2,95 g, 230 V, W 1600, 605 x 150 x 390 mm. Clatronic FWS 2972. Pesha: 2,95 g......

0

Termostat automatik Këmbët jo te rreshqitshme Ideal për kafe Celesi ON / OFF    .....

0

Shkallë të lartë të efikasitetit Pjata 1x1.500W Diametër 180 mm Termostat automatik Dritë Kontro.....

0

- Funelle Kuzhine me efikasitet të lartë - Pllaka dyshe diametër 15,5 cm - Termostat Aut.....

0

Kohëmatës I Lehtë për t'u përdorur dhe per tu pastruar I pajisur me termostaT Funksion&.....