Elektrik dore

Listë Paraqit: Rrjetë
Rendit sipas:
Shfaq:
0

Fuqia - 1.68W Permasat - 9.5x4x3.5cm Dopio ndricim .....

0

Deperton deri ne 20 metra Super LED 3W dhe 9 LED  Bateri te karikueshme Bateria z.....