Blu Ray Player

Listë Paraqit: Rrjetë
Rendit sipas:
Shfaq:
0

Blu-ray 3D me Programe Premium Shiko programet e preferuar ne 3D, Blu Ray ose media të tjera me USB.....

0

Features: DVD player. Lexues blu ray. Compatible 3D; Formatet video lexohen në: D.....

0

Riprodhim ne 3D  Blu-ray; Viera Connect me iPlayer BBC; DLNA dhe jo-DLNA mbështetjen e rr.....

0

Llojet e disqeve qe suporton  BD, BD-R, BD-RE, CD, CD-R, CD-RW, DVD, DVD + R, DVD + RW, DVD-R, .....

0

Blu-ray 3D Full HD 100 aplikacione te ndertuara  Ajo mbështet një shumëllojshmëri të gjerë të.....