Makina qepese

Listë Paraqit: Rrjetë
Rendit sipas:
Shfaq:
0

17 funksione  qepje Qepje zig-zag Shpejtesia e qepjes 750rpm Permasat 24x35x41 .....

0

Automatike Krah i lire 12 Programe Permasat:16,7  x 13,5x 9,2  .....

0

Automate Me krah te lire 10 programe qepje(drejt,zig-zag etj..) Drite LED .....

0

E pershtatshme per nje qepje te lehte dhe te shpejte Rregullim i presionit te kembezes Permasa.....

0

17 funksione qepje Qepje Zig-Zag Llampe Qepje me dopio gjilper     .....